VVE beheer in Groningen

Bent u opzoek naar een VvE beheerder in of rondom Groningen? In de stad Groningen beheren we complexen in alle soorten en maten waaronder de flat aan de Maria Dermoutlaan. De flat is recentelijk geheel verduurzaamd waarbij zowel installaties, daken als kozijnen zijn aangepakt.

Wij zijn Intenda Vastgoedbeheer, een professioneel VvE beheerder opgericht in 2008. Wij geloven in betrokkenheid, transparantie en persoonlijk contact. Wij beheren verschillende flats en apartementen in en rondom stad Groningen.  Daarnaast zijn wij ook actief in verschillende steden in Noord Nederland.

Wij kunnen u compleet ontzorgen maar blijven 100% transparant. Hoe we dit doen?

Direct een offerte

Administratie VvE

U weet waarschijnlijk als geen ander dat de VvE administratie een tijdrovende klus kan zijn. Intenda zorgt ervoor dat uw administratie nauwkeurig bijgehouden wordt. Elk jaar ontvangt u onze jaarrekeningen, deze zijn accuraat en zeer transparant. Hierdoor zijn deze eenvoudig te lezen. De financiële jaarverslagen zorgen er wederom voor dat de algemene ledenvergadering zeer voorspoedig verloopt.
Los van een inzichtelijke administratie die u per dag volledig kunt inzien zorgen wij er ook voor dat facturen worden betaald en de VvE bijdragen worden geïnd. Nieuwe bewoners worden door ons welkom geheten, hierdoor bent u op administratief gebied volledig ontzorgd.

Direct een offerte

Onderhoud VvE

Is er sprake van achterstallig onderhoud? Mag de hal een nieuw likje verf gebruiken of klagen inwoners dat de lift stuk is? Wij nemen deze zorgen graag voor u uit handen en lossen dit graag na tevredenheid met de inwoners voor u op. Wij lossen lopende zaken graag adhoc voor u op, maar los van de spoedgevallen denken wij ook graag met u mee. Jaarlijks kunnen wij een inspectieronde uitvoeren. Hierbij controleren wij op verschillende punten en kunnen wij een planning samenstellen voor het aankomende onderhoud. Hierdoor weten we veel van de eventuele spoedklussen te voorkomen.

VvE ledenvergadering

Het organiseren van een jaarlijkse VvE vergadering kan een tijdrovende bezigheid zijn. Wij nemen dit graag uit uw handen.  Wij zorgen ervoor dat iedereen op tijd een uitnodiging ontvangt inclusief de bijbehorende bijlagen. En de notulen? Onze notulist zal aanwezig zijn om eenvoudige maar accurate notulen te maken. Hierdoor zijn de notulen zelfs na een lange periode nog duidelijk te begrijpen. Na twee weken worden de notulen (na goedkeuring van het bestuur) verzonden naar alle leden.