Intenda Vastgoedbeheer in Assen

Het beheren van uw Vereniging van eigenaren (VvE) kost tijd en vraagt kennis van specifieke zaken. Waar in het verleden vrijwilligers taken vervulden, zijn deze vandaag de dag steeds moeilijker te vinden. Intenda Vastgoedbeheer is gespecialiseerd in het beheren van VvE’s en kan het complete beheer van uw VvE uit handen nemen. Wij zijn onder andere ruim vertegenwoordigd in de regio Assen.

Diensten

Intenda biedt oplossingen op maat op het gebied van (financiële) administratie, het organiseren van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en het compleet regelen van het (planmatig) onderhoud aan uw complex.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • het voeren van alle correspondentie voor uw VvE
  • het voorzitten en notuleren van de Algemene Ledenvergadering
  • het aanvragen en beoordelen van de benodigde offertes voor het (planmatig) onderhoud aan uw complex.

Meerjarenonderhoudsplan

Intenda Vastgoedbeheer is ook ervaren in het actualiseren van uw meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Het opstellen van een nieuw MJOP behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Een MJOP zorgt ervoor dat u altijd inzicht heeft in de onderhoudskosten van uw VvE.

Werkwijze

Transparantie, overzichtelijkheid en een praktische benadering is wat u krijgt. Prettig wonen in de regio Assen staat hierbij voorop. Laat ook uw VvE beheren door Intenda Vastgoedbeheer!

Direct offerte online

Wilt u weten wat het beheren van uw VvE in de regio Assen kost?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan op www.intenda.nl.

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag?
Intenda is bereikbaar op telefoonnummer 050 - 711 99 68
Mailen kan natuurlijk ook naar info@intenda.nl

 

 

 

 

 

Intenda Vastgoedbeheer is een ervaren VvE beheerder voor Assen.
Voor het beheer van uw VvE is veel tijd en kennis nodig en hier zijn steeds minder vaak actieve vrijwilligers voor te vinden. Intenda vastgoedbeheer neemt u het beheer van uw Vereniging van Eigenaren uit handen.

Of het nu gaat om administratie, organisatie, onderhoud of het opstellen van een MJOP (meerjarenonderhoudsplan), Intenda heeft de expertise en regelt het voor u.

Korte lijnen en een praktische benadering is wat u krijgt. Wonen zonder zorgen in Assen staat hierbij voorop. Laat uw VvE beheren door Intenda Vastgoedbeheer. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat Intenda voor uw VvE kan betekenen. Wij beheren VvE's in geheel Noord-Nederland.

Intenda Vastgoedbeheer is Partner van VvE Belang Nederland, dé Belangenorganisatie voor VvE's en appartementseigenaren.

Wij maken gebruik van software van Convect Beheer voor het totaalbeheer van al onze VvE's.