Vve beheer Heerenveen

VVE beheer in Heerenveen

Aan de Gedempte Molenwijk in het centrum van Heerenveen beheren we het aldaar in 2021 opgeleverde complex met daarin 24 appartementen en 4 commerciële ruimtes inclusief de bijbehorende parkeerplaatsen.

Direct een offerte

VvE beheer Veendam

VVE beheer in Veendam

Nabij het centrum van Veendam beheren we VvE Beneden Oosterdiep II. Dit in de jaren 80 gebouwde complex huisvest zowel bedrijfsruimtes (begane grond) als appartementen (verdieping).

Direct een offerte

VvE beheer Anjum (Friesland)

VVE beheer in Anjum (Friesland)

In Anjum beheren wij met veel trots multifunctionele accommodatie “De Dobbe”. In dit gebouw is alles gehuisvest wat een dorp nodig heeft. Het complex is het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen Stichting Dorpshuis De Dobbe en NAM Real Estate.

Direct een offerte

VvE beheer Roden (Drenthe)

VVE beheer in Roden

In het mooie esdorp Roden in het noorden van Drenthe beheren we het complex De Heereborch.  Een complex met aan de bovenzijde appartementen en onder een winkelplint. Onder het complex bevindt zich een parkeergarage met garageboxen.

Direct een offerte

VvE beheer Delfzijl

VVE beheer in Delfzijl

Aan het Eemskanaal in Delfzijl beheren we de “Abel Tasmanflat”. In het verleden het onderkomen van zeelieden in opleiding. Het gebouw is nadien verbouwd tot woongebouw met 27 appartementen.

Direct een offerte

VvE beheer Uithuizen

VVE beheer in Uithuizen

Intenda is ooit gestart met het beheren van VvE’s in de stad Groningen en heeft dit inmiddels tot over de provinciegrenzen uitgebreid. In Uithuizen beheren we “De Westerwierde”. In dit complex zijn 35 appartementen, 2 bedrijfsruimten en een parkeerkelder ondergebracht.

Direct een offerte

VvE beheer Haren

VVE beheer in Haren

Ook in Haren zijn we ruim vertegenwoordigd als het gaat om het beheren van wooncomplexen. De Hortushaeghe is hiervan een goed voorbeeld. Het complex is voorzien van zonnepanelen die voldoende stroom opwekken om in de gehele behoefte van de VvE te kunnen voorzien.

Direct een offerte

VvE beheer Hoogezand

VVE beheer in Hoogezand

Toen we in 2014 de flat aan de Hoofdstraat in beheer kregen stond de VvE er niet best voor. Het complex was in zeer matige staat van onderhoud en de kas was nagenoeg leeg. We hebben samen met het bestuur plannen gemaakt om dit te verbeteren. Medio 2019 kunnen we zeggen dat de VvE financieel gezond is en het gebouw technisch weer in goede staat verkeert.

Direct een offerte

VvE beheer Groningen

VVE beheer in Groningen

Bent u opzoek naar een VvE beheerder in of rondom Groningen? In de stad Groningen beheren we complexen in alle soorten en maten waaronder de flat aan de Maria Dermoutlaan. De flat is recentelijk geheel verduurzaamd waarbij zowel installaties, daken als kozijnen zijn aangepakt.

Wij zijn Intenda Vastgoedbeheer, een professioneel VvE beheerder opgericht in 2008. Wij geloven in betrokkenheid, transparantie en persoonlijk contact. Wij beheren verschillende flats en apartementen in en rondom stad Groningen.  Daarnaast zijn wij ook actief in verschillende steden in Noord Nederland.

Wij kunnen u compleet ontzorgen maar blijven 100% transparant. Hoe we dit doen?

Direct een offerte

Administratie VvE

U weet waarschijnlijk als geen ander dat de VvE administratie een tijdrovende klus kan zijn. Intenda zorgt ervoor dat uw administratie nauwkeurig bijgehouden wordt. Elk jaar ontvangt u onze jaarrekeningen, deze zijn accuraat en zeer transparant. Hierdoor zijn deze eenvoudig te lezen. De financiële jaarverslagen zorgen er wederom voor dat de algemene ledenvergadering zeer voorspoedig verloopt.
Los van een inzichtelijke administratie die u per dag volledig kunt inzien zorgen wij er ook voor dat facturen worden betaald en de VvE bijdragen worden geïnd. Nieuwe bewoners worden door ons welkom geheten, hierdoor bent u op administratief gebied volledig ontzorgd.

Direct een offerte

Onderhoud VvE

Is er sprake van achterstallig onderhoud? Mag de hal een nieuw likje verf gebruiken of klagen inwoners dat de lift stuk is? Wij nemen deze zorgen graag voor u uit handen en lossen dit graag na tevredenheid met de inwoners voor u op. Wij lossen lopende zaken graag adhoc voor u op, maar los van de spoedgevallen denken wij ook graag met u mee. Jaarlijks kunnen wij een inspectieronde uitvoeren. Hierbij controleren wij op verschillende punten en kunnen wij een planning samenstellen voor het aankomende onderhoud. Hierdoor weten we veel van de eventuele spoedklussen te voorkomen.

VvE ledenvergadering

Het organiseren van een jaarlijkse VvE vergadering kan een tijdrovende bezigheid zijn. Wij nemen dit graag uit uw handen.  Wij zorgen ervoor dat iedereen op tijd een uitnodiging ontvangt inclusief de bijbehorende bijlagen. En de notulen? Onze notulist zal aanwezig zijn om eenvoudige maar accurate notulen te maken. Hierdoor zijn de notulen zelfs na een lange periode nog duidelijk te begrijpen. Na twee weken worden de notulen (na goedkeuring van het bestuur) verzonden naar alle leden.