Intenda Vastgoedbeheer is een jong bedrijf gericht op het beheren van VvE’s en Vastgoed in geheel Noord-Nederland. Dit doen we op een open betrokken manier met wederzijds vertrouwen als basis. Dit uit zich in korte lijnen en regelmatig persoonlijk contact. Uiteraard kunnen we dit niet alleen. We worden hierin dagelijks ondersteund door (regionale) bedrijven die ons helpen waar te maken wat wij beloven.

Energiebesparing en verduurzaming, voorbeelden van thema’s die het beheren van VvE’s steeds complexer maken. Daar komt bij dat het vinden van bestuurders of vrijwilligers steeds moeilijker wordt. Een beheerder kan ook voor uw VvE dienen als deskundige, stabiele factor die het feitelijke werk uit handen neemt.

Het is onze missie om bestuurders en eigenaren volledig te faciliteren op het gebied van VvE- en vastgoedbeheer. Een integrale aanpak staat daarbij centraal. Financiën, organisatie en onderhoud gaan hand in hand en zijn even belangrijk. Wij ontzorgen zodat u zorgeloos kunt wonen en werken!

VVE administratie

Alle administratieve en financiële zaken volledig geregeld door Intenda.

Onderhoud

Het complete technische beheer in deskundige handen van Intenda.

Organisatie

Intenda verzorgt de gehele organisatie rondom de jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Op maat

Voor zaken die niet dagelijks voorbijkomen biedt Intenda maatoplossingen.